Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,18 Ft
Euró
385,54 Ft
Font
449,30 Ft
Bitcoin
65,879 $

Az FBI megállapította: Baldwin sütötte el a fegyvert

Tavaly októberben Alec Baldwin még tagadta, hogy meghúzta volna a ravaszt a fegyveren, amely kioltotta a forgatáson dolgozó operatőr életét, a szövetségiek azonban más eredményre jutottak.

...svg content...Fotó: Alec Baldwin amerikai színész bírósági meghallgatására érkezik a New York-i Manhattanben 2019. február 23-án. Alec Baldwint egy 49 éves férfi vádolja azzal, hogy megütötte 2018. november 2-án, miután összevesztek azon, kié legyen az üres parkolóhely a színész New York-i otthona közelében. Baldwint vétkesnek találták és zaklatás miatt indulatkezelési terápiára való részvételre kötelezik. MTI/EPA/Justin Lane
Észak-Amerika

Czinder Tímea

Szerkesztő

Az FBI törvényszéki jelentése arra a következtetésre jutott, „nem lehet elsütni a ravasz meghúzása nélkül” azt a fegyvert, amely október 21-én a Rust című film forgatása közben elsült Új Mexikóban, kioltva egy életet, megsebesítve a film rendezőjét, Joel Souzát.

A fegyver Alec Baldwin kezében volt, amikor a tragédia bekövetkezett, a westernfilm sztárja és producere azonban korábban azt állította, azt hitte, hogy a fegyver „hideg”, és nincs benne éles lőszer, mikor az elsült, és halálosan megsebezte Halyna Hutchins operatőrt. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Az ABC-nek adott tavaly decemberi interjú során Baldwin ragaszkodott hozzá, hogy a fegyver anélkül sült el, hogy meghúzta volna a ravaszt, az FBI jelentése azonban ezzel ellentétes eredményre jutott – olvasható a New York Post cikkében.

Egyelőre sem a színész, sem pedig a filmforgatás során a fegyverekért felelős Hannah Gutierrez Reed nem kommentálta az FBI megállapítását.

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.