Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,08 Ft
Euró
394,12 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
62,906 $

Berki Mazsi üzeni, csupán túl akar élni

Berki Krisztián özvegye kiemelte, a közösségi médián túl is van élet, és senkinek nem kívánja azt, amit neki kell átélnie.

...svg content...Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Berki Mazsiban valószínűleg még mindig mély a fájdalom férje hirtelen elvesztése miatt, akivel épp a kibékülés szakaszában jártak. Az élet úgy döntött, elszakítja őket egymástól, és Mazsi soha ezelőtt nem élt át hasonlót.

Emiatt új rossz érzések fogták el, és noha egyre többet látni mosolyogni, egyáltalán nem könnyű. Legalább egy évnek el kell telnie, míg a dolgok feldolgozódnak az emberben, valakinél ez lehet rövidebb idő is, de akár sokkal tovább is tarthat. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Mazsi igyekszik boldog és kiegyensúlyozott lenni, ám ez közel sem olyan egyszerű, ráadásul egyedülálló édesanyaként minden sokkal nehezebb. Az emlékek pedig időről időre előtörnek belőle, és a közösségi médián is sokan kérdezhetik Krisztiánról, ami megint nem könnyíti meg a helyzetet.

Nyári Dia csodálatosan mutat ebben a bikiniben

„Tudjátok, nem akarok és nem is tudok mindenkinek megfelelni… Csupán túl akarok élni…” – kezdte a posztjában Mazsi. „Senkinek, de senkinek nem kívánom azt, amin nap mint nap keresztülmegyek…”

Lapozó: 1 2