Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,30 Ft
Euró
391,12 Ft
Font
458,44 Ft
Bitcoin
63,868 $

Kétszer akkorák lettek Rácz-Gyuricza Dóri mellei a szoptatás miatt

Dóri is látható különbségeket lát, amikor beáll a tükörrel szemben, és ezúttal sem mellőzte a humort, amikor az egyik kérdésre válaszolt.

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz-Gyuricza Dóri valamiért szúrja pár kismama szemét, miután megjelent a workshop-ja, aminek a középpontjában a gyermekvállalás áll. Noha elmondta, nem tanácsokat osztogat, csak tapasztalatokat ad át, sokan támadják, és durva dolgokat írnak róla.

Természetesen Dóri teste is reagált a várandósság ideje alatt, illetve a szülést követően. Többen arra kíváncsiak, hogy a plusz kilókon kívül milyen változásokat lát magán, amikor beáll a tükörrel szemben, és megnézi magát. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

„A plusz kilókon kívül látsz változást a testeden, amikor tükörbe nézel?” – jött a kérdés Dórihoz az Instagram oldalára, ami nagyon látogatott, és igen komoly követszámmal rendelkezik, ügyesen építette fel ezt a kiváló közösséget.

Dórinak komoly szerepe van ebben, független attól, hogy A Konyhafőnök és a Nyerő Páros miatt rengetegen ismerték meg az országban. Ez csak a siker egyik kulcsa, hiszen ha nem lenne érdekes, színes karakter, illetve nem foglalkozna folyamatosan a követőivel, biztosan nem tartana itt.

Lapozó: 1 2

Dietetikus mondta el, miért ne várjunk csodát a „fogyiporoktól” és trenddiétáktól

Mint mondta, a tényleges, hosszú távon tartható egészséges életmódhoz egy komoly és átgondolt elhatározás az első lépés, utána jön a többi.