Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,110 $

Megmutatta a OnePlus, mire képes legújabb, 120 Hz-es kijelzőjük

A kínai telefongyártó rendszerint élen jár az új technológiák piaci bevezetésében, most pedig megnézhetjük, legújabb újdonságuk pontosan milyen mértékben javíthatja majd a felhasználói élményt.

Smart

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Pete Lau olyan név a technológiai iparban, mint Elon Musk az autóiparban vagy Donald Trump a politikában, ugyanis mindannyiukban közös, hogy előszeretettel használják a Twittert a követőikkel történő kommunikációra.

A OnePlus ügyvezetőjének egyik jó szokása, hogy rendszerint idő előtt leplezi a vállalat különböző fejlesztéseit, és nem történt ez másképp most sem, amikor két videót is közzétettek új, „videómanipuláló” technológiájukról. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Az, hogy a OnePlus 120 Hz-es Fluid Display technológiája közel áll a sorozatgyártáshoz már régóta nem titkolt, ám annak érdekében, hogy ennek előnyeit a lehető legtöbb területen megérezzék a felhasználók, a gyártó egy egyedi MEMC chipet készített, ami extra képkockákat szimulál majd a 30 és 60 fps-sel rögzített videók esetében, így téve folyékonyabbá azokat az új csúcskészülékek 120 Hz-es kijelzőjén.

Maga a technológia egyébként nem új találmány, a csúcskategóriás okostévéknél egy ideje használják már a különböző gyártók, ám 2020-ban eljutottunk oda, hogy annak alkalmazása már az okostelefonkra is kiterjedt.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.