Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Videó: még mindig nincs jóban a kézfogásokkal Joe Biden

Az amerikai elnök állapota egyre nagyobb aggodalmakra ad okot. 

...svg content...Fotó: Joe Biden amerikai elnök újságírók kérdéseire válaszol útban a washingtoni Fehér Ház kertjében várakozó Marine One nevû elnöki helikopterhez 2022. augusztus 7-én. Biden koronavírus-vizsgálata negatív eredményt hozott. MTI/AP/Manuel Balce Ceneta
Észak-Amerika

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Eddig csak mondtuk, de most már igazzá is vált: Joe Biden minden nap tartogat valamit számukra, amely megmosolyogtató lehet – talán most már csak ennyi, egy idő után eltelik az ember. 

Tegnap arról számoltunk be, hogy a repülőről leszállva a zakóját nem sikerült felvennie, azonban a felesége résen volt, és segített neki, ezután pedig egy újabb videó került nyilvánosságra.  Soron kívül Záporok és zivatarok várhatók pünkösdhétfőn, néhol még jégeső is lehet

Ezúttal ismét a kézfogások okoztak gondot a Szabad Világ vezetőjének, ugyanis miután egyszer már kezet fogtak vele, ő hamar elfelejtette, hogy ez megtörtént, és újra nyújtotta a jobbját. 

Már felmerült a kérdés: Biden tényleg ennyire demens? Valószínűleg igen. És vajon meddig lehet elmenni a gúnyolódásban, amikor egy öregemberről van szó, aki látszólag azt sem tudja, hogy milyen rendezvényen van. 

Ezt majd a Morál megmondja. De talán még ennél is érdekesebbek azok, akik odarakták őt, hagyják ott szenvedni (bár, ki tudja, lehet, hogy élvezi), és 2024-ben újra akarják választatni. 

Joe Biden akkor már 81 éves lesz. 

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.