Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,29 Ft
Euró
388,66 Ft
Font
451,67 Ft
Bitcoin
62,359 $

Lovas Annabella narancssárgában is lenyűgöző

A Nagy Ő sztárja nemcsak szereti, hanem érti és érzi is a divatot, ami tisztán látszik a megjelenésén, nagyon csinos.

Fotó: Instagram/Lovas Annabella
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Azok, akik jelentős követővel vannak jelen a közösségi médiában, még inkább nagyobb figyelmet fordítanak a divatra. Rendkívül sokat nyom a latba a megjelenés, kár lenne ezt tagadni, szóval nem mindegy, hogyan öltözködik az ember.

A megjelenés már fél siker, és ezzel is egyet lehet érteni, gyakorlatilag az élet bármely területén. A nők számára is rendkívül imponáló, ha egy igényes férfival találkoznak, akinek ápoltak a kezei, a körmei és a megjelenése is rendben van. Soron kívül Elmondta a rendőrség, blokkolták-e az internetet Magyar Péter gyűlésein

Egyre kevesebb az ilyen férfi, és sokszor árulkodó tud lenni a nagyon piszkos cipő, amire mindig érdemes odafigyelniük a nőknek, mert ha egy férfi ezzel sem tiszteli meg őket egy randin, akkor ott komoly gondok lehetnek.

Egészen közelről fotózta hatalmas kebleit a sztárfocista felesége

Ugyanez igaz a nőkre is, bár ők alapesetben még inkább odafigyelnek a részletekre. El is várják tőlük a férfiak, hogy csinosak legyenek, független attól, hogy közülük sokan nem teszik ezt meg, és messze formán kívül minősítenek csinos nőket.

Lapozó: 1 2

Jól vizsgáztak a történelemérettségi új követelményei

A Történelemoktatók Szakmai Egyesületének elnöke, Nánay Mihály szerint az új történelemérettségi-követelmények jól vizsgáztak, és változatos témákat kínáltak a diákoknak.

Feszült helyzet alakult ki az RTL és Vidnyánszky Attila között

Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója hevesen reagált, amikor az RTL stábja a Kulka Jánosnak járó gratulációval kapcsolatban kérdezte.

Kellemetlen lezárások jönnek hétvégente a Várkert Bazár előtti területeken

A budavári önkormányzat tájékoztatása szerint május és augusztus között hétvégente lezárják a gépjárműforgalom elől a Várkert Bazár előtti területeket.