Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

A Barca-PSG-Manchester City hármas transzferköre lehet a nyár utolsó nagy dobása

A feltételezés életszerű, a megvalósulása talán már egy fokkal kevésbé.

Fotó: Twenty20
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Paris Saint-Germain, a Barcelona és a Manchester City egyetlen céllal vágott bele az idei átigazolási szezonba: akárhogyan is, de meg kell erősíteni a csapatot. Nem is véletlen lettek a transzferidőszak főszereplői, a mozgolódásnak azonban még nincs vége.

Habár a megválaszolatlan kérdések száma egyre csökken, távozások és érkezések még így is várhatóak, nem mellesleg a három csapat között igazi cserebere indulhat az elkövetkezendő hetekben. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A Barca ugyanis élénken érdeklődik a portugál Bernardo Silva szerződtetésének lehetősége iránt, akinek esetleges távozása viszont komoly űrt hagyna Manchesterben, Pep Guardiola pedig a PSG-s Marco Verrattival pótolná a hiányát.

A kör a párizsiaknál folytatódna, akik Frenkie de Jongra vetnék ki a hálójukat, ezzel pedig mindhárom csapat megtalálhatná a számításait. Messze nem földtől elrugaszkodott dolgok ezek, még akkor sem, ha szerencsés csillagállás kell hozzá.

A következő napokban várhatóan közelebb kerülhetünk az igazsághoz, a három játékos átigazolási költsége, a szerződések hossza, valamint a bérek fogják meghatározni azt, hogy van-e sansz erre a forgatókönyvre – írja a Fichajes.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.