Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Shane Tusup a kis hercegnőjével

Shane Tusup imádja az állatokat, a kutyája is családtag számára, és nagyon boldogok együtt, többek között akkor is, ha közösen utaznak.

Fotó: Instagram/Shane Tusup
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Shane Tusup is nagy állatbarát, bár nemrég volt egy igen furcsa találkozása egy medvével, ami akár rosszabbul is végződhetett volna. A medve valamiért megijedt, és hirtelen támadólag lépett fel, miközben Tusup az autóból videózta.

Már ő is tudja, hogy ez milyen következményekkel járhat, de szerencsére nem egy hatalmas medvéről volt szó. Ettől független egy kisebb termetű állat is képes súlyos sérüléseket okozni, ugyanakkor fontos megjegyezni, sem Tusup, sem a medve nem akart rosszat, csak kialakult egy ilyen helyzet. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Mindannyian tudjuk, hogy milyen különleges lehet egy ember és egy állat kapcsolata. A legtöbb alkalommal kutyákkal alakítjuk ki ezt a kapcsolatot, akik nem véletlenül az ember legjobb barátai , és csak szeretetet érdemelnek.

Geszler Dorottya bikinis fotójánál most nincs vonzóbb

Még mindig rengeteg olyan kutya van odakint, akik nem kapják meg a törődést, és egy tökéletes világban minden kutya olyan szép életet élhetne, mint például Tusup kedvence. Nem is kedvenc, hanem egy családtag, aki rendkívül fontos számára.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.