Dollár
431,30 Ft
Euró
422,60 Ft
Font
481,14 Ft
Bitcoin
19,711 $

Shane Tusup már tudja, hogy a medve nem játék, és a pálinkával vigyázni kell

Fotó: Instagram/Shane Tusup
not image

Hujber Dávid

2022. július 26. - 04:05

Szabó Zsófi volt vőlegénye nagyon élvezte tusnádi kirándulást, igazán érdekes tapasztalatokkal és élményekkel gazdagodott.

Shane Tusup szinte mindig úton van, nincs ideje unatkozni, ami csak jó, hiszen ezekből is folyamatosan épül az ember lelke. Rendkívül különleges dolog élményeket szerezni, különösen, ha egy olyan helyszínről van szó, ahol azelőtt nem jártunk.

Soron kívül Gyanús fehér por miatt kiürítették az Európai Bizottság elnöki lakosztályát

Tusup számára Tusnád új volt, idegenként érkezett, de barátként távozott, és úgy is térhet vissza. Nemrég még arról számoltunk be, hogy majdnem medvetámadás érte a sztárt, de szerencsére nem lett belőle nagy gond.

Mindent videóra vett a sztáredző, még videón keresztül is félelmetes lehetett a többi ember számára, amit látott. A vadállatokkal mindig vigyázni kell, és ezt Tusup is tudta, bár arra nem számított, hogy a kis medve agresszíven fog reagálni, aki valószínűleg csak megijedt.

Keleti Andrea csodálatos formájától ámulnak az emberek

„Véget ért Tusnád, idegenként érkeztem, de barátként távozom és térek vissza. Jó volt megismerni Erdély szépségeit, és ezer éves történelmét, imponál ez a sokszínű és ősi kultúra.” – írta a posztjában Tusup.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.