Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,36 Ft
Euró
391,13 Ft
Font
458,33 Ft
Bitcoin
63,722 $

A Jobbiknak is vannak ötletei a családok megsegítésére

Kiemelték: egy felelős kormány mindig a magyar emberek érdekeit tartja szem előtt, ezért arra kérik a kabinetet, támogassa a Jobbik javaslatát.

Fotó: Unsplash/Rob Maxwell
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Azonnali segítségként a tűzifa, az élelmiszerek és a gyermekgondozáshoz használt árucikkek áfájának nullára csökkentését követelte a Jobbik a kormánytól vasárnap.

Végh Noémi online sajtótájékoztatóján közölte: elfogadhatatlan, hogy Európában Magyarországon terheli a legmagasabb áfa-kulcs a gyermekneveléssel kapcsolatos árucikkeket. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Egy felelős kormány mindig a magyar emberek érdekeit tartja szem előtt, ezért arra kérik a kabinetet, támogassa a Jobbik javaslatát – tette hozzá.

Az országgyűlési választásokat követően a kormány „eltörölte” a kisadózó vállalkozók tételes adóját (kata) és a rezsicsökkentést, illetve szűkítette a hatósági áras tankolás lehetőségét – mondta.

Ebben a helyzetben a fiatalok nem azért nem vállalnak gyereket, mert nem szeretnének, hanem azért, mert a gazdasági körülmények sok esetben ellehetetlenítik azt – közölte Végh Noémi.

A gyes 28 500 forintos összege csak a pelenkára elég, a társadalombiztosítás pedig továbbra sem támogatja a születendő gyerek betegségeinek kiszűrésére szolgáló, úgynevezett kombinált teszt elvégzését, ami így 30 ezer forintba kerül – tette hozzá.

(MTI)

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.