Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,37 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
454,96 Ft
Bitcoin
57,519 $

Két embert vettek őrizetbe az ukránok, állításuk szerint orosz kémek

Az SBU szerint fontos információkat adtak át infrastrukturális létesítményekről az oroszoknak. 

Európa

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Az ukrán Állambiztonsági Szolgálat (SBU) őrizetbe vett két férfit, akiket azzal vádolnak, hogy orosz hírszerzők. Szerintük ők felelősek az orosz rakétacsapások célpontjainak azonosításáért, amelyek tönkretették a hajóépítési infrastruktúrát a déli Mykolaiv kikötővárosban – közölte a hivatal.

A két férfi „fontos infrastrukturális létesítményekről, üzemanyagraktárakról, az (ukrán) fegyveres erők személyzetének és felszerelésének bevetéséről és mozgásáról gyűjtött és továbbított hírszerzési információkat az ellenségnek” – közölte az SBU.  Soron kívül Kétmilliós kárt okozott egy 16 éves fiatal a Határ úti metróállomásnál

Az SBU szerint ennek következtében több hajógyár és üzemanyagraktár megrongálódott vagy megsemmisült. Az ügynökség közölte, hogy mindkét férfit őrizetbe vették – írja a The Guardian

Szoboszlai Dominik bemutatta a Liverpool új hazai mezét, nagyon trendi lett (videó)

Szoboszlai Dominik is magára húzhatta a Liverpool legújabb hazai mezét, ami az elmúlt évek egyik leglátványosabb tervezése.

Közel 20 kiló marihuánát küldtek Madridból Budapestre, lebukott egy 26 éves férfi

Illegális küldemény érkezett Madridból Budapestre, amit a rendőrség sikeresen lefülelt, ennek a drogszállítmánynak már biztosan annyi.