Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,43 Ft
Euró
388,56 Ft
Font
453,33 Ft
Bitcoin
63,421 $

Kunhalmi már most követeli a jövő évi tűzijáték eltörlését

Népszerű közéleti téma lett az augusztus 20-ai tűzijáték megtartásának kérdése. 

Fotó: Kunhalmi Ágnes, az MSZP képviselõje felszólal a kisadózó vállalkozók tételes adójának (kata) módosításáról szóló törvényjavaslat vitájában az Országgyûlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. július 12-én. A javaslatot 120 igen szavazattal, 57 nem ellenében és 1 tartózkodás mellett fogadták el kivételes eljárásban. MTI/Kovács Attila
Belpolitika

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Hetek óta téma a közbeszédben az augusztus 20-ai tűzijáték kérése, miután a kormány bejelentette, hogy ismét Európa legnagyobbját rendezik meg. 

Több vidéki város is úgy döntött, hogy ők idén nem tartják meg a válságra való tekintettel, az ellenzék pedig külön, de egy szólamot énekelve követeli, hogy Budapesten se lehessen.  Soron kívül Kim Dzsongun iránti hűségesküre kötelezték az észak-koreai lakosságot

Kunhalmi Ágnes is megszólalt, de ő már nem is azzal foglalkozik, hogy idén mi lesz, hanem azzal, hogy jövőre mi legyen: 

„Én már most követelem, hogy jövőre ne rendezzék meg Magyarországon Európa legnagyobb tűzijátékát! Ne vegyék meg a jövő évi cirkuszi kellékeket! Helyette inkább költsék a pénzt a magyar emberekre, jóléti intézkedésekre és a megszorítások mérséklésére!” – írta.  

Dobrev Klára Magyar Péter pártjának budapesti indulásáról: én ezért nagyon mérges vagyok

Elmondása szerint a Tisza Párt sikeres ellenzéki polgármesterekre indul rá, és veszélyezteti, hogy a Fidesztől polgármesteri pozíciókat nyerjenek el.