Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,72 Ft
Euró
394,06 Ft
Font
468,62 Ft
Bitcoin
63,544 $

Bejelentés: kiderült, milyen műsort kap a TV2-től Gelencsér Timi

A TV2 sztárja továbbra is kiemelt szerepet kap a csatornánál, és már alig várja, hogy munkába álljon, mert imádja azt, ami rá vár.

...svg content...Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gelencsér Timi szép lassan minden műsorban szerepel, ami a TV2 csatornáján fut. Sokszor megkapta a lehetőséget, és élt is velük, többek között versenyzőként, riporterként, illetve műsorvezetőként.

Az Exatlon Hungary-t majdnem megnyerte, de akkor, amit a sors elvett tőle, a Dancing with the Stars-ban visszakapta, fölényes győzelmet aratott Hegyes Berci oldalán. Egy évvel később pedig már ő volt a háttérműsor háziasszonya, és nem okozott csalódást. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Mint arról korábban beszámoltunk, jön a harmadik évad, és hamarosan megrendezik azt az eseményt, aminek ideje alatt leleplezik a sztárokat, akik táncolni fognak, az eddig megszokott módon profik oldalán. De mi lesz Timivel?

Timi a videójában elmondta, a Dancing with the Stars az év fénypontja, minden évben alig várja, hogy kezdődjön az ősz és a műsor, legalábbis az elmúlt három esztendőben. Nagyon örült, hogy táncolhatott a műsorban, és annak pedig kifejezetten, hogy most már második éve lehet a háttérműsoroknak a háziasszonya.

Lapozó: 1 2