Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,21 Ft
Euró
391,08 Ft
Font
457,87 Ft
Bitcoin
60,272 $

Betegszállítás közben állt meg két mentős bodzát szedni és vásárolni Bihar megyében

Egy volt kolléga bosszúból buktatta le őket, miután 2020-ban kirúgták, mert szolgálati időben vitte el lemosatni a saját kocsiját.

Fotó: Unsplash
Epic

Koós Alexandra

Szerkesztő

A mondás szerint tévedni emberi dolog, azonban vannak olyan helyzetek, amikor nem épp a legszerencsésebb: Bihar megyében meglehetősen furcsán viselkedett a mentőszolgálat két alkalmazottja, akik betegszállítás közben álltak meg bodzát szedni és vásárolni.

Az egyik férfi egy margittai szupermarketnél parkolt le, majd bement az üzletbe, miközben az autóban ült egy szállításra váró beteg is. Egy másik mentősasszisztensnő pedig úgy vélte, nem lehet baj abból, ha egy kis időre félreállnak a kocsival, amíg ő bodzát szed. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

Épp egy beteget szállítottak Felsődernáról Nagyváradra, amikor a hölgy arra kérte a sofőrt, hogy álljon meg az út mentén. A társa így is tett, ezért a mentő villogó szirénával, a pácienssel a fedélzetén várakozott, amíg az asszisztens befejezte a szüretet.

Mindkét eset még júniusban történt, ám csak nemrégiben láttak napvilágot, miután a mentősök volt kollégája úgy döntött, kíméletlenül lebuktatja őket – derül ki a foter.ro beszámolójából.

A jelek szerint mindez bosszú volt a részéről, hiszen a kolléga korábban szintén mentőautó-sofőrként dolgozott, azonban 2020-ban kirúgták, miután kiderült, hogy szolgálati időben vitte autómosóba a saját kocsiját.