Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Schobert Norbi Béres Alexandrát sem akarja támadni, egy időre elhallgat az ügyben

A fitneszguru hangsúlyozta, Béres Alexandrát sem akarja támadni, mert őt is a csoport keverte bele az ügybe, legalábbis reméli, hogy így van.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi az utóbbi időben ismét céltáblává vált, miközben sokan megalázó módon írtak Schobert Laráról, aki egy tantárgyból megbukott az érettségin. Rengetegen kinevették, megalázták, és ezzel minden határt túlléptek.

Norbi nemrég az RTL Klub Reggeli műsorában erre is kitért, ahogyan arra is, hogy ölni tudna a gyerekeiért, és le is ülné a büntetését. Egyre több fórumon szólal fel az őt ért támadások miatt, korábban Rácz Jenő is a védelmébe vette. Soron kívül Megszűnik a Nyugdíjasok Pártja 50+

Rég támadták ennyien a családot, mint most, Norbi pedig igyekszik teljesen leleplezni azt a csoportot, amiben napi szinten beszélnek róluk. Ezúttal a közösségi médián keresztül üzent, és Béres Alexandrára is kitért, aki kapcsán korábban azt mondta, örülne, ha elmenne egy poligráfos vizsgálatra.

„Olvasom, látom, hogy megint azon botránkoztak meg sokan, hogy indulatosan, és őszintén nyilatkozom a csoporttal szemben, ami szisztematikusan a családom a vállalkozásom és ellenem lett létrehozva, fenntartva, és üzemeltetve.” – írta Norbi a Facebook oldalán.

„Megértem. Valóban hiba, ha az embert elragadják az érzelmei. Úgy döntöttem, nem is fogok jó darabig többet mondani, nyilatkozni az üggyel kapcsoltban egészen addig, amíg el nem jön a pillanat, amikor véget ér lassan ez az álarcos bál, és végre ti magatok is szembesülhettek azzal, amivel én már szembesültem…”

Lapozó: 1 2

Orbán Viktor a 2026-os választásokról: „Majd a magyarok eldöntik”

Orbán Viktor miniszterelnök hangsúlyozta, nem a németek és nem is Brüsszel fogja megmondani, mi legyen Magyarországon.

Véget ér egy korszak, bezár a népszerű Bálna Terasz Budapesten

Közel 10 év működés után bezár a Bálna Terasz, annak ellenére, hogy közkedvelt helyszíne volt Budapestnek.