Dollár
432,25 Ft
Euró
423,13 Ft
Font
481,05 Ft
Bitcoin
19,681 $

Schobert Norbi ölni tudna a gyerekeiért, és le is ülné

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2022. augusztus 2. - 11:47

Schobert Norbi egy hosszabb interjúban beszélt gyermekei védelméről, akik szintén folyamatos támadás alatt vannak az interneten, amivel betelt a pohár a családnál.

Norbi az RTL Klubnak adott interjúja elején elismeri, egyszer-kétszer hülyén fogalmazott a médiában, de ez nem ok arra, hogy ilyen szinten támadják őt és a családját „A feleségem egy szent.” – mondta Rubint Rékáról Norbi, aki nem érti, miért bántják őket. „Ő egy angyal.” – folytatta az interjújában, miközben a helyzetet súlyos problémának nevezte.

Norbi nem akarta tovább halogatni a dolgot, büntetőeljárás indul az ügyben, és hangsúlyozta, ennek lesznek következményei. Szerzői jogsértésért tett feljelentést a NAV-nál, hozzátéve, 8 éve tart a gyűlölködés az irányukba, ami nagyon rossz érzés.

Norbinál amiatt telt be a pohár, mert a családját is támadják, legutóbb például Schobert Larát nézték ki, miután olyan pletykák terjedtek el, hogy megbukott az érettségin történelemből, ami után rengeteg bántást kapott a közösségi médiában.

Így táncolt Paris Hilton a DJ-pulton, majd jött a leánykérés a tömeg előtt (videó)

Elmondta, a gyerekeiért ölni tudna, „Ölni, szó szerint, és le is ülöm.” A legrosszabb az egészben, hogy névtelenül támadják a családot, melynek kapcsán Norbi a bizonyos internetes csoport kapcsán azt mondta, már törlik róla a tartalmakat az illetékesek, de hiába, mert mindent lementettek róla.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.