Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,007 $

Influenszer anyukák kezdték támadni Rácz-Gyuricza Dórit, de kik azok?

Rácz Jenő felesége olyan támadásnak lett kitéve, amire nemigazán számíthatott, pláne az influenszer anyukák részéről.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóri látható módon sokak szemét szúrja, mivel az utóbbi időben nagyon népszerűvé vált, sokan követik, és folyamatosak a szponzorációk az Instagram oldalán.

Ez pedig egyeseknek fájdalmat okozhat, hiszen nagy a harc a piacon, és vannak, akik valamiért egyáltalán nem szimpatizálnak a fiatal édesanyával. Arról nincs szó, hogy kirekesztették volna a közösségből, de úgy tűnik, többeknek valóban nem tetszik, amit csinál. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Négy hónapja hozta világra első gyermekét, Kamillát, akit már nagyon vártak. Ez a négy hónap tele volt kihívásokkal, nehezebb időszakokkal, amikről őszintén beszélt a workshopjában, melyet szinte azonnal támadni kezdtek.

Miamiból jelentkezett Sarka Kata, gyönyörűen mutat a parton

Még el sem készült a videós anyag, máris dőltek a durva támadások, miszerint Dóri mit képzel magáról, hogy három hónapos anyukaként tanácsokat osztogat. Jenő felesége egyértelművé tette, nem osztogat tanácsokat, csak a tapasztatairól beszél, és végül nagy siker lett a kezdeményezés, amiben sok volt a munka.

Lapozó: 1 2

Menet közben borult lángokba egy busz Indiában, nyolcan életüket vesztették

Újabb tragikus buszbaleset történt Indiában, melynek következtében legkevesebb nyolcan életüket vesztették.