Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Védelmi minisztérium: újabb ukrán veszteségek, az orosz erők Lviv közelében csaptak le

A tisztviselő szerint számos fegyvert, lőszert, gépjárművet, illetve több mint 50 nacionalistát semlegesítettek a támadáskor.

Fotó: Orosz rakétatalálatot kapott épület romjai a kelet-ukrajnai Csuhujivban 2022. augusztus 2-án. MTI/EPA/Szergej Kozlov
Európa

Koós Alexandra

Szerkesztő

A védelmi minisztérium szóvivője, Igor Konasenkov közölte, az ukrajnai különleges művelet során az orosz csapatok elpusztítottak egy raktárat Lviv közelében, ahol a lengyelektől szállított fegyvereket és lőszereket tárolták.

A rakétacsapás Radekhov települését érte, amelyet nagy hatótávolságú, valamint nagy pontosságú, precíziós rakéták segítségével vettek célba, emellett további katonai sikerekről is beszámoltak – jelentette a TASS. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Elmondása szerint a külföldi gyártmányú fegyverzetek és lőszerek megsemmisítése mellett az orosz légierő több mint 50 ukrán katonát ölt meg, akik a Donyecki Népköztársaságban lévő Nyikolajevkában tartózkodtak.

Majd a szóvivő hozzátette, az orosz erők precíziós csapása az ukrán hadsereg 81. légi mozgó dandárjának ideiglenes telepítési helyét találta el, ennek során 6 további gépjárművet sikerült semlegesíteniük.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.