Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,309 $

Emberölés a gyanú a csepregi kisfiú halálának ügyében

A tragikus eset februárban történt, a nyomozás szerint idegenkezűség lehet a háttérben.

Fotó: police.hu
Bűnügy

Bense Róbert

Szerkesztő

Február 8-án délelőtt érkezett a bejelentés a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra, hogy egy csepregi családi házban meghalt egy két és fél éves kisfiú. A rendőrség már akkor idegenkezűséget gyanított, ám meg kellett várni a boncolás eredményét.

A vizsgálat végül igazolta a gyanút, márciusban pedig egy férfit és egy nőt hallgattak ki, gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége és kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Soron kívül Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Végül az eljárás során beérkezett igazságügyi szakértői vélemények és a nyomozás által feltárt fontos részletek alapján ma a gyanúsítottakat minősített emberölés bűntett, valamint kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe vették, valamint indítványozták letartóztatásukat – írta meg a police.hu.

Az esetről korábban itt írtunk, mint akkor kiderült, a gyermek apja éjszakai műszakból tért haza, majd pár óra múlva érkezett meg az első mentő a házhoz, majd a hatósági járművek is. A férfi a kisfiú halálát észlelve öngyilkosságot kísérelt meg.

Agyonlőttek egy 16 éves késes támadót Ausztráliában

Újabb késes támadás történt Ausztráliában, ezúttal egy 16 éves radikalizálódott tinédzsert lőttek agyon a rendőrök.

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.