Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
62,771 $

Magyar Nagydíj: ismét jelesre vizsgázott a rendőrség, akik hálásak a szurkolóknak

Hálásak a Magyar Nagydíjra kilátogatóknak, mivel abszolúte együttműködőek voltak, és minden rendben zajlott az esemény ideje alatt.

...svg content...Fotó: police.hu
Belföld
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Minden évben hatalmas tömeg indul meg a Magyar Nagydíjra, és ez 2022-es eseményen sem volt másképp. Sőt, valószínűleg minden eddiginél több magyar látogatott ki a mogyoródi Hungaroringre, amit jó látni, mert korábban javarészt külföldiek figyelték az eseményeket a helyszínen.

Az idő múlásával ez is változott, és köszönhetően annak is, hogy az idei F1-es bajnokság izgalmasabb és látványosabb, mint a korábbiak, sokan döntöttek úgy, hogy jegyet váltanak az év legnagyobb sporteseményére. Soron kívül A királyi család biztonsági főnöke már Diana hercegnő halála előtt szólt

Fotó: police.hu

Ez már a 37. Magyar Nagydíj volt, ami sikeresen vizsgázott, és ehhez a rendőrség is erőteljesen hozzájárult. A futamot követően nézők tízezrei indultak el gyalog és autóval a Hungaroringről, ami igen komoly szervezést igényelt a rendőrség részéről.

A biztosításban résztvevő rendőrök a fixen telepített, valamint a Készenléti Rendőrség helikoptere által közvetített kamerák képeit folyamatosan elemezve, összehangolt forgalomirányítással segítették a közlekedőket – írja a police.hu a cikkében.

A jelentés szerint a versenyhétvége nyugodtan telt, a rendőri biztosítás pedig tervszerűen zajlott. Emellett a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton is köszönetét fejezi ki a Hungaroringre kilátogató érdeklődők, gyalogosok, járművezetők türelméért és együttműködéséért, amellyel segítették a rendőrök munkáját!

Hétfőn 27°C is lehet a levegő hőmérséklete, nyárias időjárás vár ránk jövő héten

Nem kell aggódnunk amiatt, hogy a következő héten lehűl a levegő hőmérséklete, mert marad a melegebb időjárás.

Megint rossz híreket kapott a Real Madrid

A Barcelona továbbra is számos sérülttel néz szembe, ugyanakkor Ansu Fati visszatér a keretbe a Villarreal elleni mérkőzésre, ami rossz hírt jelenthet a Real Madridnak, mert ha a régi formáját hozza, a katalánok rendkívül erősek lehetnek.