Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,02 Ft
Euró
390,36 Ft
Font
456,60 Ft
Bitcoin
61,296 $

Ebben a gyönyörű ruhában jelent meg Kármán Odette a Magyar Nagydíjon (fotók)

Nem lehetett kérdés, hogy Kármán Odette is kilátogat a párjával a Magyar Nagydíjra, aki hatalmas rajongója a Forma-1 világának.

Fotó: Instagram/Kármán Odette
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Eljött a hét, amit oly sokan, és oly régóta vártak, hiszen ezen a hétvégén rendezik meg a Magyar Nagydíjat az F1-ben. Csak azt sajnáljuk, hogy egy ilyen hétvége van az évben, mert rendre hatalmas tömegeket mozgat meg a verseny, és az egyik legjobb közönség a magyar.

Ez nem elfogultság, csak meg kell nézni a tömött lelátókat, és általában már csütörtökön tömegek mennek ki a pályára. Tökéletesen kiérdemeltük az F1-es tagságot, és természetesen a hírességek sem kerülik el a Hungaroringet. Soron kívül Olajat talált a Mol Tura közelében

Ezeken a hétvégéken különösen sok sztárt láthatunk a magyar pályán, olyanokat is, akik nagy rajongói a sportnak. Vannak páran, akik abszolúte követik az eseményeket, így számukra ez még inkább nagy élmény.

Kocsis Alexandra egészen közelről fenékedzés közben, tökéletes (videó)

Kármán Odette párjáról mindenki tudja, hogy imádja a száguldó cirkuszt, és mint azt látni is fogjátok, megadta a módját, abszolúte hozta az F1-es élményt a Ferrari szerelésében. Odette pedig trendi modellként érkezett meg, és mint mindig, nagyon csinos volt.

Lapozó: 1 2

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.