Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,212 $

Figyelem: nem várt időpontban tart Kormányinfót a kormány

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő bejelentette, hogy mikor lesz a következő alkalommal Kormányinfó.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Gazdaság

Takács Petra

Szerkesztő

Sok minden történik a háttérben az ukrajnai háború miatt, ami még inkább hatással lehet a gazdaságra, mint a koronavírus volt. Emellett Magyarországnak még az aszállyal is meg kell küzdenie, de Orbán Viktor megerősítette, nem engedik el a gazdák kezeit, és biztonságban van az élelmiszer-ellátás.

Korábban beszámolhattunk arról, hogy szerdán kormányülést tartott a kormány, de ezúttal csütörtökön és pénteken sem tartottak Kormányinfót, melynek ideje alatt ismertetik a meghozott döntéseket.

Ennek egy részét Orbán már ismertette a pénteki interjújában a Kossuth Rádióban, de úgy tűnik, hogy még bőven van miről beszélni. Szentkirályi Alexandra bejelentette, hogy ezúttal hétvégén lesz Kormányinfó, amire általában rendkívül ritkán van példa.

A Kormányinfó szombaton délelőtt 11 órakor veszi kezdetét. Az adás követhető az M1 műsorán és a Magyarország Kormánya Facebook oldalon is.

A rendőrség szerint nem történt bűncselekmény a BME gólyatáborában

A Készenléti Rendőrség vizsgálata szerint nem valósult meg kényszerítés vagy más bűncselekmény a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Villamosmérnöki és Informatikai Karának bodajki gólyatáborában.

Újabb földrengés rázta meg Tajvant

Szombaton 5,3-as erősségű földrengés sújtotta Tajvan keleti partvidékét, fokozva a lakosság aggodalmait a térség szeizmikus aktivitása miatt.

Tarolt a Chelsea szombat délután, már a második helyen állnak

A Chelsea nagyon magabiztosan nyerte meg a londoni derbit a West Ham United ellen, ami egy rendkívül fontos 3 pont volt a csapat számára.