Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,07 Ft
Euró
386,89 Ft
Font
450,85 Ft
Bitcoin
65,443 $

Záporokkal köszönt be a péntek, de marad a meleg idő

Pénteken a fátyol- és gomolyfelhők mellett több-kevesebb napsütés várható, a maximum hőmérséklet pedig akár 37 fok is lehet.

...svg content...Twenty20
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint csütörtökön napközben általában csökken a felhőzet, majd többnyire napos idő valószínű kevés fátyol- illetve képződő gomolyfelhővel.

Zápor, esetleg zivatar legfeljebb a hegyekben fordulhat elő. Éjszaka nyugat felől fátyolfelhők érkeznek, főként az északnyugati, délkeleti határszélen lehetnek erősebben felhős területek. Csapadék nem várható. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Pénteken a fátyol- és gomolyfelhők mellett több-kevesebb napsütés várható. Délutánig legfeljebb elvétve alakulhat ki egy-egy futó zápor, majd délutántól északon, északnyugaton és a keleti határszélen záporok, zivatarok kialakulására van esély.

Csütörtökön az északi, északkeleti, holnap a déli szél élénkülhet meg, zivatarok környezetében átmenetileg erős lökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet döntően 15 és 21 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 32 és 37 fok között alakul.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.