Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,14 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
63,254 $

Hatalmas bejelentés: Tóth Andi és Marics Peti már egy párt alkotnak? (videóval)

Tóth Andi és Marics Peti közösen feküdtek egy ágyban, majd jött a puszi, ami több mint beszédes.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andi magánélete mindig is téma volt a közösségi médiában, órási érdeklődés vette körbe. Ez különösen igaz volt a Sztárban Sztár forgatásaira, ahol együtt versenyzett a volt barátjával, amely különleges felütést adott a történéseknek.

Szinte minden adásrész róluk szólt, sok pletyka jelent meg, amiket igyekeztek cáfolni. A sors furcsa fintora, hogy a fináléban ők ketten álltak ott, de csak egyikőjük nyerhetett, és végül Szabó Ádám lett a befutó.

Azóta is voltak pletykák, miszerint Andi újra szerelmes, többek között Andrei Mangrával is szóba hozták, akivel megnyerte a Dancing with the Stars második évadát. Mindketten tagadták, hogy bármi több is lenne közöttük, mint barátság.

Schobert Norbiéknál betelt a pohár, rendőrségi feljelentést tettek a Larát ért támadások miatt

Az utóbbi időben pedig olyan hírek láttak napvilágot, hogy Andi és Marics Peti egy párt alkothatnak. A két fiatal a zeneiparban dolgozik, mindketten népszerűbbek, mint valaha, és sok közös érdeklődésük lehet. Andi és Peti is kivételes tehetség, hatalmas tömegeket mozgatnak meg, és pokolian jók abban, amit csinálnak, érdemes ellátogatni a koncertjeikre, mert rendre komoly bulikat csinálnak, tele erővel és energiával.

Lapozó: 1 2

A teljes keretét lecserélheti a Manchester United, Rashford és Fernandes is távozhat

Többek között Marcu Rashfordért is ajánlatot várhat a Manchester United, akik ezen a nyáron szinte teljesen lecserélnék a keretüket.

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.