Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
62,700 $

Deutsch Tamás Magyarország és a magyar emberek védelméről beszélt

A Fidesz alapító tagja hangsúlyozta, hogy az ország és a magyar emberek védelme az első, ami a jövőben sem fog változni.

...svg content...Fotó: Deutsch Tamás, az MTK Budapest klubelnöke beszél a Hidegkuti Nándorra emlékező kiállítás sajtótájékoztatóján az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2022. február 28-án. A száz évvel ezelőtt született Hidegkuti Nándorra, az Aranycsapat húsz éve elhunyt egyik legendás labdarúgójára emlékezve rendeznek kiállítást a Magyar Nemzeti Múzeumban. A kiállítás március 3-án, Hidegkuti születésnapján nyílik és április 17-ig lesz megtekinthető. MTI/Soós Lajos
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Deutsch Tamás szintén aktív a közösségi médiába, gyakran üzen a baloldalnak, vagy reagál bizonyos témákra. Brüsszel is ezek közé tartozik, ahol igen nagyok a nézetkülönbségek, de Deutsch kitart a véleménye mellett.

Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnökről is megvan a véleménye, nemrég ismét élesebb kritikát fogalmazott meg róla, de a DK-t sem kímélte. „A jó kommunista is holtig készül. Ennyi.” – írta az egyik friss posztjában, reagálva ezzel a „készülünk” szövegre, amit megállás nélkül hangoztatnak. Soron kívül A királyi család biztonsági főnöke már Diana hercegnő halála előtt szólt

Deutsch számára is Magyarország az első, de ezek most igen nehéz idők, ami már mindenkit érinthet. Az egyre magasabb árak súlyosabb helyzetet teremtettek Európában, és Magyarországon is egyre többen panaszkodnak.

A Fidesz politikusa, aki Európai Parlamenti képviselőként is dolgozik, azt mondta, történjen bármi, számukra Magyarország és a magyar emberek védelme az első. Ebből továbbra sem hajlandó engedni Deutsch, egyértelmű reakciót mutatott.

„Történjen bármi, nekünk Magyarország és a magyar emberek védelme az első! Ennyi.” – tette egyértelművé a Fidesz egyik legismertebb politikusa, aki az utóbb időben szintén feljebb kapcsolat a közösségi médiában.

Harmadszorra is vitára hívta Magyar Pétert a kormány

A miniszterelnök politikai igazgatója harmadszor kezdeményez nyilvános eszmecserét a Tisza Párt vezetőjével.

Donald Trump szerint már nincs idő vitázni, ezért nem kerül sor az újabb elnökjelölti vitára

Az amerikai elnökválasztási kampány újabb fordulatot vett, amikor Donald Trump volt elnök elutasította a Kamala Harris alelnökkel való második vita lehetőségét.