Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Vasvári Vivien megmutatja, hogyan lehet szexin és nőiesen ülni

Ha valaki, akkor Vasvári Vivien minden ilyen apróságot ismer, aki egy rendkívül igényes nő, és minden apró részletre figyel.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Ha valaki, akkor Vasvári Vivien minden ilyen apróságot ismer, aki egy rendkívül igényes nő, és minden apró részletre figyel.

Ez a nyár különösen gyorsan telik, legalábbis úgy érezzük, mintha a napok nem 24 órából állnának. Ebben az időszakban minden sokkal gyorsabbnak tűnik, és emiatt igyekeznünk kell kihasználni a jó időt, mert észre sem vesszük, és beköszönt a hideg idő… Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Pozitívan közelítjük meg az előttünk álló időszakot, még akkor is, ha ez jelenleg a koronavírus miatt nehezebb. Szeretnénk, ha az Olvasóink is maximálisan komolyan vennék a helyzetet, és ügyelnének a korlátozásokra!

https://liner.hu/egeszen-csodalatosan-nez-ki-csosz-boglarka-a-bikinijeben/

Sok kis apró dolog lehet, amivel hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a napjaink szebbek legyenek. Ez lehet akár egy olyan ruha, ruhadarab, cipő vagy bármilyen kiegészítő, ami jobb kedvre derít bennünket. Ezzel sokan egyet tudnának érteni, valószínűleg Vasvári Vivien is.

A híres modell és médiaszemélyiség hatalmas ruhatárral rendelkezhet. Gyakorlatilag minden egyes pillanatban fotózásra kész. Egy igazán igényes nő, és büszke anyuka. Rengetegen szeretnének hasonló alakot, mint amivel Vivien rendelkezik, de ezért tennünk is kell.

Vivien aktívan tesz ezért, és azért is, hogy a követőinek különböző akciókról számoljon be. Így tett legutóbb is, amit a hivatalos Instagramon oldalán található posztban találhattok a részletekkel. Ki tudja, talán bele is szerettek valamibe…

Magyarország egyik leghíresebb fotómodellje nemcsak csinosan öltözik, de azt is tudja, hogy a különböző helyzetekben mi a legelőnyösebb mozdulat. Az ülés is sokat elárulhat egy nőről, és ez is csak a nőiességről, az igényességről szól.

https://www.instagram.com/p/CC_fKC3lNgC/

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.