Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,88 Ft
Euró
390,42 Ft
Font
456,49 Ft
Bitcoin
61,785 $

Demi Moore álomteste egy fehér színű fürdőruhában

Talán a lehető legjobb választás volt ez a modell Demi Moore számára, aki egészen hihetetlen formában van.

Fotó: Drew Barrymore, Lucy Liu, Demi Moore és Cameron Diaz amerikai színésznő (b-j) Liu csillagának avatási ünnepségén a Los Angeles-i Hollywoodi hírességek sétányán 2019. május 1-jén. Az ötvenéves Liué a 2662. csillag a sétányon. MTI/EPA/Etienne Laurent
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Demi Moore neve még a mai fiatal generáció számára is ismerős lehet, köszönhetően annak, hogy nagyszerű filmjei vannak. Csak ajánlani tudjuk őket, ráadásul abszolúte visszahozzák a 90-es évek hangulatát.

A színésznő egy igen különleges jubileum előtt áll, hiszen november lesz 60 éves. Vannak, akik erre azt mondanák, hogy már „idős”, ugyanakkor Demi esetében ez még mindig nem több egy számnál. Soron kívül Az Egyesült Államok után az EU-ban is betilthatják a TikTok-ot

Ezt a legkisebb túlzás nélkül mondhatjuk, mert a filmproducerként is dolgozó világsztár egészen zseniális formát mutat. Meghatározó karakter, és az egyik legjobb a munkájában, korábban is az volt a régi filmjeiben.

Zámbó Krisztián és Zsuzsi ismét összejöhetnek? Zsuzsi reagált

Mindig is rajongtak érte, és amikor karrierje csúcsán volt, kevés olyan férfit találhattunk, akinek ne dobogtatta volna meg a szívét a vásznon keresztül. A bája azóta sem változott, és 59 évesen is az egyik legszebb sztár.

Lapozó: 1 2

Lezuhant egy katonai helikopter Kolumbiában, 9 katona életét vesztette

A hadsereg helikoptere eddig ismeretlen okokból lezuhant, a fedélzeten tartózkodó 9 katona pedig életét vesztette.