Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,565 $

Demcsák Zsuzsa legújabb szettje is top

A TV2 sztárja minden formájában csinos, és a fekete szín is jól áll neki, bár ebben a forróságban pláne nem lehet könnyű dolga.

Fotó: Instagram/Demcsák Zsuzsa
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint ismeretes, elkezdődtek a forgatások az új Farm VIP körül, amit sokan vártak. Egyelőre nagy titok övezi, hogy kik lehetnek az új sztárok, de van egy olyan érzésünk, hogy ismét növelni fogják a tétet a készítők.

Eddig egy évadra sem lehetett panaszunk, abszolúte hozta a szintet, ráadásul folyamatosan újabb és újabb feladatokkal bűvölt a verseny. Az is érezhető volt, hogy egyre nehezebbé váltak a feladatok, és azokat sokszor valóban nem volt könnyű teljesíteni. Soron kívül Megtalálták az állami gondozásból eltűnt 13 éves fiút

Senki nem lepődne meg azon, ha az új évad minden eddiginél keményebb és intenzívebb lenne. Ez általában így szokott lenni egy ilyen műsornál, hiszen a készítők is folyamatosan tanulnak, tapasztalnak.

Tolvai Reni tüzes tengerparti dekoltázsa megy most a legnagyobbat

Mindig érdekes hírességekkel együtt dolgozni, figyelni őket, hogy mennyire lépnek ki a komfortzónájukból, vagy sem. Nos, a Farm VIP-ban kénytelenek lesznek, és mint azt már megszokhattuk, ezúttal is Demcsák Zsuzsa a műsorvezető.

Lapozó: 1 2

6.5-es erősségű földrengés rázta meg Jáva szigetét

6.5-es erősségű földrengés rázta meg az indonéziai Jáva szigetének partjait, a rengéseket egészen Jakartáig és Bandungig érezni lehetett.