Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,383 $

Radics Gigi hollywoodi sztárként Budapesten, nagyon szexi

Radics Gigi ezzel a megjelenéssel igencsak csattanós választ adhat azoknak, akik rendszeresen támadták ők a formája miatt.

...svg content...Fotó: Instagram/Radics Gigi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Radics Giginek is nem egyszer kellett szembesülnie azzal, hogy milyen kegyetlenek az emberek, az internet bugyraiban különösen. A közösségi média elterjedésével messze több ilyen ember bukkant fel, akiknek többsége rendkívül frusztrált.

Egyesek abban lelik az élvezetet, hogy másokat minősítenek, miközben tükörbe sem néznek. Gigit sokat bántották a formájával, az alakjával, a testsúlyával, ami nyilván igencsak lélekromboló tud lenni. Soron kívül Hajóbaleset történt Verőcénél, többen meghaltak és eltűntek

Egy nőnek ezzel is szembesülnie kell, és amikor topformába kerül, ugyanúgy megtalálják. Ilyenkor magamutogatónak nevezik őket, és így tovább, de az sem ritka, amikor nő minősít nőt, miközben a támadó fél fele annyira sem néz ki úgy, mint a sztár.

Vajna Timi Európa egyik legformásabb fenekével rendelkezik

Ez nemcsak hogy nem javult az évek alatt, csak rosszabbá lett, és Giginek ugyancsak át kellett esnie ezen. Szép csendben olyan formát hozott össze, amivel sokkolhatja az őt támadókat, és meg is teszi.

Lapozó: 1 2

Gyurcsány Ferenc láthatóan nem bízik Magyar Péterben: „Mondják, mit tudnak Magyarról?”

Miközben Magyar Péter és Gyurcsány Ferencék egyre inkább egymással hadakoznak, a Fidesz továbbra is stabil.