Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,63 Ft
Euró
400,18 Ft
Font
480,37 Ft
Bitcoin
61,477 $

Maszkviselésre való felszólítás után fegyvert rántott egy férfi Floridában

Letartóztattak egy floridai férfit, amiért pisztolyával fenyegette meg azt a Walmartban dolgozó eladót, aki megkérte arra, hogy húzzon arcmaszkot vásárlás közben.

Külföld
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Letartóztattak egy floridai férfit, amiért pisztolyával fenyegette meg azt a Walmartban dolgozó eladót, aki megkérte arra, hogy húzzon arcmaszkot vásárlás közben.

A 28 éves Vincent Scavettát halálos fegyverrel való támadás kísérlete miatt vette őrizetbe a Palm Beach-i rendőrség – számolt be róla a helyi seriffiroda. Soron kívül Kiderült, ki kerül a Fideszből azonnali hatállyal kizárt Győrffy Balázs helyére

„Üdvözlünk a PBC börtönében, fiam. Remélem ez jó lecke lesz a számodra. Minden sokkal rosszabbul sülhetett volna el.”

írta ki az iroda a Twitter-oldalára csütörtökön.

Scavetta egyszerűen úgy döntött, hogy a maszkviseléssel kapcsolatos vitáját egy golyóval oldaná meg, amelyet az ártatlan elárusítónak célzott volna. Az összes Walmartban július 20. óta kötelesek az alkalmazottak és a vásárlók egyaránt valamilyen ruhaanyaggal eltakarni az arcukat a bevásárlóközpontokba való belépés előtt.

Mindezek ellenére az amerikaiak többsége továbbra sem hajlandó betartani az óvintézkedéseket, de maga Donald Trump és politikai szövetségesei sem tartják fontosnak a maszkok használatát, igaz, az elnök múlt hét óta már úgy tűnik, meggondolhatta magát.

A legutóbbi tweetjében Trump a következőket írta:

„Együtt kell maradnunk, hogy legyőzzük ezt a láthatatlan kínai vírust, sokan pedig azt mondják, igazi hazafi leszel, ha maszkot hordasz akkor, ha nem tudod betartani a közösségi távolságtartás szabályait. Nincs nagyobb hazafi tőlem, a kedvenc elnökötöknél!”

A floridai eset sajnos nem egyedülálló, mivel korábban Franciaországban eléggé csúnyán megvertek az utasok egy buszsofőrt, aki arra kérte a felszállókat, hogy legalább sorban állás közben vegyenek fel arcmaszkot.

https://liner.hu/36-magas-rangu-twitter-fiokot-tortek-fel-koztuk-politikusoket-is/

Szentkirályi Alexandra Vitézy Dávidnak üzent, ezt várja tőle pénteken

A pénteki egy újabb fontos nap lesz Budapest életében, és Szentkirályi Alexandra számít Vitézy Dávid szavazatára.

Marco Rossi elmondta, hogyan szerezhetünk pontot Hollandia ellen

Nem titok, hogy Hollandia a favorit a következő Nemzetek Ligája mérkőzésen, de ez még nem jelenti azt, hogy ne okozhatnánk meglepetést.

Bajnokok Ligája: videón a Juventus győzelme, Gulácsiék fájdalmas hazai eresége

Eddig a lehető legrosszabbul alakul Gulácsi Péterék sorsa a Bajnokok Ligájában, ugyanis két lejátszott mérkőzést követően még csak pontjuk sincs, addig a Juventus duplázott.