Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,15 Ft
Euró
394,42 Ft
Font
466,12 Ft
Bitcoin
61,069 $

Fekete-Győr András Novák Katalin döntéséről: „Aláírta a KATA beszántásáról szóló törvényt”

Fekete-Győr mindenképpen az Alkotmánybíróság elé akarja vinni az ügyet, nem hagyják annyiban, de miután a köztársasági elnök is jóváhagyta a módosításokat, innen gyakorlatilag nincs visszaút.

...svg content...Fotó: Facebook/Novák Katalin
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Egyre többen reagálnak Novák Katalin katás jóváhagyására, a Facebook oldalát percek alatt ellépték a durva kommentek. Sokan támadják most emiatt a köztársasági elnököt, hiszen ő volt a katások utolsó mentsvára, de most úgy tűnik, nincs visszaút.

Az elmúlt napokban több tüntetés is zajlott Budapesten, illetve vidéken, ám ezek az események nem hozták meg a várt hatást. Novák végül jóváhagyta a változtatásokat, ami után a baloldal szerint rengeteg család és megélhetés kerül veszélybe. Soron kívül Kunhalmi Ágnes: hiába javasolta az MSZP, hogy ne egymással, hanem Orbán ellen harcoljunk

Fekete-Győr András, aki korábban még a miniszterelnök-jelöltséggel is megpróbálkozott, de finoman szólva sem támogatta ebben a nép és azóta a pozíciói is változtak, ugyancsak véleményt formált a mostani döntésről.

„Novák Katalin Köztársasági Elnök a lelkiismeretével összeegyeztethetőnek tartotta, hogy több százezer KATA-s családot a Fidesz nevében eláruljon. Aláírta a KATA beszántásáról szóló törvényt.” – írta a Facebook oldalán Fekete-Győr András – a Momentum Mozgalom alapítója és parlamenti frakcióvezetője.

Fekete-Győr kijelentette, mennek az Alkotmánybíróság elé, de előtte szükségük van a tüntetők erejére és támogatására. Emiatt kérte az embereket, hogy legyenek ott a Sándor Palota előtt, és tüntessenek közösen.

„Megyünk az Alkotmánybíróság elé, de előtte szükségünk lesz a Ti erőtökre, támogatásotokra is. Ezért hirdettünk demonstrációt ma 20:30-ra, a Sándor Palota elé. Gyertek velünk!” – folytatta a bejegyzését.

Magyar Péter ismét megszólalt a diszkós ügy után, szinte az egész médiának nekiment

Magyar Péter a Tisza Párt megválasztásával többek között a média működését is teljesen megreformálná, amihez valószínűleg az érintett lapoknak is lenne pár szavuk.

Máris lemondott Gattyán Megoldás Mozgalmának elnöke

Gattyán György Megoldás Mozgalma teljes átalakulás alatt áll, miután nem éppen úgy alakulnak a dolgok, mint azt tervezték.