Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,232 $

A kegyetlen és véres orosz rakétatámadás mérlege

Időközben végeztek a szakemberek a mentési műveletekkel, amik után ismertették a számokat, benne a halálos áldozatokkal.

...svg content...Fotó: Az Ukrán Állami Katasztrófaelhárító Szolgálat által közreadott képen megrongált épület Vinnicjában 2022. július 14-én, miután orosz rakétatámadás érte a nyugat-ukrajnai várost. MTI/EPA/Ukrán Állami Katasztrófaelhárító Szolgálat
Európa

Takács Petra

Szerkesztő

Vinnyica is megtapasztalhatta, milyen az, amikor hirtelen semmiből csapódnak be a városba, ahol az azt megelőző pillanatokban még nyugodtan sétáltak az emberek. Több ilyen videós anyagot is lehetett látni, majd megérkeztek a rakéták.

Kegyetlen módon csapódtak be, senkit nem kíméltek, és sokan meghaltak. A The Guardian beszámolója szerint a mentési műveletek véget értek a városban, amit a Kyiv Independent erősített meg. Soron kívül Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

A helyi katasztrófavédelmi szolgálat szerint 23 ember életét vesztette, 202 pedig megsérült. Egy személyről semmit nem tudnak, eltűntként kezelik, addig három másikat sikerült kimenteniük az egységeknek.

A július 14-re időzített orosz támadásban 55 lakóház és 42 jármű semmisült meg. Egyelőre még csak felbecsülni sem tudták a károkat, de azok most másodlagosak, hiszen több mint 20 ember már nincs az élők sorában.

Klopp megerősítette, a Liverpool az utolsó klubja Angliában

Szoboszlai Dominik edzője nem fog más csapatot irányítani Angliában, és azt mondja, hosszú szünetre megy.