Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,44 Ft
Euró
400,49 Ft
Font
477,66 Ft
Bitcoin
62,524 $

Újabb lezárást jelentett be a BKK a tüntetések miatt

A BKK Info újabb lezárást jelentett be péntek este, ami nem okozhat meglepetést, mivel már korábban tudni lehetett, hogy demonstrációt fognak tartani a kata-törvény módosítása miatt.

...svg content...Fotó: Résztvevők a Momentum Mozgalom tüntetésén, amelyen a kisadózó vállalkozók tételes adója (kata) módosítása ellen tiltakoztak Budapesten, a Kossuth téren 2022. július 13-án. MTI/Balogh Zoltán
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A BKK Info beszámolója szerint demonstráció miatt lezárták az Erzsébet híd-Szabad sajtó út-Kossuth Lajos utca útvonalat, illetve az 5-ös autóbusz a Döbrentei tér és a Blaha Lujza tér között nem közlekedik.

A közleményben foglaltak szerint a110-es és a 112-es autóbusz rövidített útvonalon, a Thomán István utca és a Döbrentei tér között közlekedik, addig terelve a Szabadság hídon át közlekedik a 133E autóbusz nem érinti a Március 15. tér és a Ferenciek tere megállót, a 7-es autóbusz a Rudas Gyógyfürdő megállót sem, a 8E autóbusz pedig a Döbrentei tér megállót sem. Soron kívül Idén tizenhetedszerre volt sarki fény Magyarországon (videó)

Szintén fontos információ, hogy nem közlekedik a 105-ös autóbusz a Clark Ádám tér és a Széchenyi István tér között, valamint a 178-as autóbusz a Döbrentei tér és a Széchenyi István tér között.