Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Varga Judit igazságügyi miniszter egy ízletes sörrel zárta a napot (fotóval)

Ahogyan Varga Judit is fogalmazott, „magyar ember sörrel nem koccint”, amiben van is valami, és igazat kell adnunk neki.

...svg content...Fotó: Facebook/Varga Judit
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Érdekes látni azt, hogy mennyire változnak az emberi szokások, és ez gyakorlatilag minden területre igaz. A nők kapcsán is nagyon sok minden változott az évek alatt, és amik korábban furcsának tűnhetett, az manapság természetes.

A nők manapság sokkal kezdeményezőbbek, mint korábban, sokszor ők kezdeményeznek, és nem a férfiak. Ez merőben furcsán hangozhat az idősebb generáció számára, hiszen 15-20 éve még messze nem ez volt a trend.

Sőt, még 10 évvel ezelőtt sem volt ez ennyire hangsúlyos, most azonban abszolúte átbillent a másik oldalra a dolog. Vannak, akik örülnek ennek, míg mások borzongnak tőle, mindkét oldalt meg tudjuk érteni.

Rácz Jenő szerelme el akarja kerülni a megkeseredett nagymamákat

A sörfogyasztás is átalakult, sokkal nagyobb trenddé vált sört fogyasztani a nők körében, mint régen. 10 évvel ezelőtt még igen furcsán néztek az emberek azokra a nőkre, akik egy pofa sört fogyasztottak, például egy étteremben.

Lapozó: 1 2

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.