Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,950 $

Curtis egyik legjobb barátja, Tóth Andi volt párja is reagálta a katás bejelentésre

Szabó Ádám, aki kivételes zenei tehetséggel van megáldva, most egy egészen más téma kapcsán szólalt meg.

...svg content...Fotó: Instagram/Szabó Ádám
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A bulvárvilágot is megmozgatta a katás bejelentés, miután a kormány jóváhagyta a változtatásokat. Még tüntetések is voltak a tervezet miatt, ami időközben törvénnyé vált, és ez sokak számára adhatja fel a leckét.

Szabó Ádám, aki Curtis egyik legjobb barátja, pontosan látja a reakciókat, és érdeklődve figyeli az eseményeket. Egy ideje nem mozgatott meg ennyire semmi az embereket hazai szinten, most azonban történt valami. Soron kívül Vitézy Dávid pillanatok alatt rakta helyre Karácsony Gergelyt

„Katarzis, katartikus, katakomba, katamarán, Katalán, katalitikus, katalizátor, katalogizál, katalógus, kataplazma, katapult, katasztrofális, katasztrofális, katasztrofális…” – írta a frappáns poszt első felében, majd Ádám komolyra fordította a szót.

Sáfrány Emese menthette meg az egykori ValóVilág-szereplő életét egy teaszeánsz után

„Gyerekek… imádom a nőket, imádom a Katákat, nagymamám is Katalin, nagyon szeretem! Viszont kicsit meglepett ez a mai Katás őrület és kíváncsi vagyok, hogy Ti mit szóltok ehhez, ami ma történt?”

Lapozó: 1 2

A Manchester United nyerte az FA-kupa döntőt a City ellen

A Manchester United meglepte a Manchester Cityt az FA-kupa döntőjében, ami sokba került, így a Vörös Ördögök visszavágtak a tavalyi fináléban történtekért.

Élőben adja a tv a Real Madrid utolsó bajnoki meccsét

A Real Madrid bajnokként léphet pályára szombat este, amit élőben ad a televízió, majd jön a Dortmund elleni döntő a Bajnokok Ligájában.