Dollár
420,05 Ft
Euró
419,39 Ft
Font
481,86 Ft
Bitcoin
20,247 $

Sáfrány Emese menthette meg az egykori ValóVilág-szereplő életét egy teaszeánsz után

Fotó: Twenty20
not image

Takács Petra

2022. július 12. - 15:52

A Blikk forrása szerint Ayahuascát ittak a szeánszon, ám kicsúszott a kezükből az irányítás, a korábbi ValóVilág-szereplő pedig berohant az erdőbe.

A Blikk információi szerint Sáfrány Emese menthette meg a rejtélyes teaszeánszon részt vevő egykori ValóVilág-szereplő életét: azt írják, a légtornász is a helyszínen tartózkodott, s felhívta egykori valóságshow-szereplő párját, amikor gyanússá vált neki, hogy már egy ideje nem találja.

Soron kívül Brit külügyminiszter: addig fogjuk támogatni Ukrajnát, amíg meg nem nyeri a háborút

Egy neve elhallgatását kérő informátor, aki közel áll a ValóVilág egykori szereplőjéhez a Blikknek elárulta, Emese telefonált a hölgy barátjának, hogy nem találja a barátnőjét, mire a férfi azonnal értesítette a rendőrséget, akik megkezdték a keresést.

Eddig minden jel arra utal, hogy Emese telefonhívása menthette meg a bajba került nő életét, hiszen még az éjszaka folyamán egy nagyon komoly, életmentő műtétet végeztek el rajta.

Sáfrány Emesét is megkeresték az ügyben, ám egyelőre nem érték el. A volt ValóVilág-szereplőre reggel, egy kapálni induló férfi talált rá súlyos sérülésekkel meztelenül: a nő bordája és lába is eltört, s csak egy több órás műtéttel sikerült megmenteni életét.

Korábban a Blikk egyik forrása megosztotta a lappal az eset előzményét is:

“Életveszélyes állapotban találták meg, hatórás műtétet hajtottak végre rajta. Úgy tudom, többen szervezték ezt a szeánszot, egy bizonyos főzetet, Ayahuascát ittak, ami hallucinációkat is okozhat. Egyfajta spirituális szeánszot szerettek volna, ám a dolgok kicsúsztak a kezeik közük, és az egyikük hirtelen bepánikolt, majd berohant az erdőbe. Órákig nem találták, míg végül súlyos állapotban került elő, több csontja is eltört”.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.