Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,77 Ft
Euró
386,99 Ft
Font
451,81 Ft
Bitcoin
66,154 $

Kórházi ágyából üzent a fiatal, aki kizuhant az óriáskerékből a Balaton Soundon (videó)

Elmondása szerint legalább 15-20 métert zuhant, esését pedig egy fa tompította, majd azonnal Kaposvárra szállították, ahol gerincműtéten esett át.

...svg content...Fotó: Közönség a belga Felix De Laet, művésznevén Lost Frequencies koncertjén a Balaton Sound fesztiválon Zamárdiban 2022. június 29-én. MTI/Lakatos Péter
Baleset

Koós Alexandra

Szerkesztő

Két héttel ezelőtt zuhant ki az óriáskerékből a Balaton Soundon egy fiatal férfi, aki nemrégiben beszámolóval érkezett, hogy megossza gondolatait az incidens kapcsán. Másfél perces YouTube-videójában elmondta, hogy a zuhanás éjfél körül történt, majd egyből kórházba szállították.

Kifejtette, hogy legalább 15-20 métert zuhant, esését pedig egy fa tompította, majd a kaposvári kórházba kerülése után gerincműtéten esett át, ezt követően az intenzív osztályon kezelték tovább. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

„Kaptam kezeléseket, mindenfélét, amit tudtak. Semmi problémám nem volt velük, minden jó volt. Egy hete már kórházban vagyok, de elégedett vagyok, nincsen semmi problémám. Hát van, de a legjobbakat kihozzuk belőle” – mondta.

Majd hozzátette, beszámolóját az ismerősöknek és azoknak szánta, akik tudni szerették volna, mi történt vele a sajnálatos baleset után, illetve szándékai szerint további videókkal is készül majd, de egyelőre nem ígér sokat.