Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,295 $

Merényletet akartak elkövetni Melitopol orosz bábpolgármestere ellen

A Zaporizzsja megyei Melitopol az egyik első jelentősebb város volt, amelyet az oroszok elfoglaltak az invázió kezdetét követően.

...svg content...Fotó: EPA/Szergej Ilnyickij
Európa

Nagy Noel

Szerkesztő

Ez pedig azt is jelentette egyben, hogy a demokratikusan megválasztott civil vezetést erőszakkal leváltották, helyére pedig kollaboránsokat tettek az oroszbarátság biztosítása érdekében.

A RIA Novosti hírügynökség alapján pedig most a The Guardian arról számolt be, hogy Melitopol oroszbarát bábpolgármestere, Andrij Sziguta ellen merényletet akartak elkövetni. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Alekszij Szelivanov, a megszállt zaporizzsjai területek „belügyminisztere” az orosz állami hírügynökségnek elmondta, hogy az ukrán vezetés merényletet akart elkövetni Sziguta ellen, de ezt sikerült meghiúsítaniuk:

„Este az ukrán rezsim merényletet kísérelt meg Melitopol körzet vezetője, Andrij Sziguta ellen. Szerencsére nem sérült meg és tud tovább dolgozni, az ukrán oldalról érkező fenyegetések ellenére”

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

A terrortámadás részleteiről később fogok beszélni, de emlékeztetek mindenkit, hogy a szabotázstól a civilek szenvednek a leginkább. Bárki, aki megpróbálja destabilizálni a civil életet a felszabadított területeken, büntetésben fog részesülni”

Érdemes fenntartásokkal kezelni az állítást, ugyanis Szelivanov semmilyen bizonyítékot nem mutatott fel, amely igazolja a melitopoli bábpolgármester elleni merényletkísérletet.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

A nyári szünet előtt még egy hosszú hétvége kedvez az utazókedvűeknek: a pünkösdi hosszú hétvége közel annyira népszerű, mint a húsvét volt.

Szentkirályi Alexandra Gyurcsány odaszólása miatt lépett be a Fideszbe

Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök odaszólása miatt lépett be a pártba Szentkirályi Alexandra, aki azóta kormányszóvivő is volt.