Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,45 Ft
Euró
389,16 Ft
Font
454,95 Ft
Bitcoin
59,534 $

Meggyes Dávid nagyon szerencsés. Stana Alexandra őrületesen szexi

Vannak szerencsés férfiak, és Meggyes Dávid annak tarthatja magát, hogy Stana Alexandra párja, aki az egyik legformásabb sztár idehaza.

Fotó: Instagram/Stana Alexandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Stana Alexandra élete is sokat változhatott a Dancing with the Stars első évadát követően. Jobban mondva, már a DWS forgatásai alatt is, mivel milliók követték figyelemmel a történéseket, és sokáig harcban volt a győzelemért.

Alexandra a második szezonra is igent mondott, és Árpa Attila mellett még nagyobb népszerűségre tett szert. Az ő párosuk volt az egyik legjobb, és több kivételes produkciót láthattunk tőlük. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Ekkor Alexandra már országosan ismert volt, így szép csendben egy médiakarrier is kezdetét vette számára. Majd jött az esküvő, nem sokkal később pedig a válás, és egy új kapcsolat, ami jelenleg is tart.

Dallos Bogi tökéletesen mutat az új elektromos Mercedes előtt

Horváth Gréta volt férje, Meggyes Dávid rabolta el a szívét a profi táncosnak, aki olyan formában van, hogy csak szuperlatívuszokban lehet beszélni róla. Lenyűgözőek ezek a vonalak, sokan kedvelik őt a stílusa miatt.

Lapozó: 1 2

Tarlós István szerint Vitézy Dávid „a mai napig sértődött ember”

Mindemellett „végtelenül tisztességtelennek” tartja a főpolgármester-jelölt kommunikációját.

Videón az AS Roma elődöntős veresége a Bayern Leverkusen ellen

Megvoltak az olaszok lehetőségei, de azokkal nem tudtak élni a Bayer Leverkusen ellen az Európa-liga elődöntőjének első mérkőzésén.