Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,11 Ft
Euró
401,97 Ft
Font
478,66 Ft
Bitcoin
62,899 $

Hajdú Péter és Majka a nagy koncert előtt

Majkáról se feledkezzünk meg, mivel ez a helyzet számára sem lehet könnyű, hiszen sokan többek között Curtis miatt látogatnak el a koncertekre.

...svg content...Fotó: Instagram/Hajdú Péter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Korábban volt már hasonló helyzet a zenekar életében, amikor Curtis egy időre kilépett, akárcsak most. Lehetséges, ez hosszabb időre szól, talán örökre, nem tudni, mindenesetre a következő időszakot minden valószínűség szerint a rapper nélkül kell megoldania a zenekarnak.

Curtist rettentő nehéz pótolni, mert hatalmas tehetség, rengetegen rajonganak érte, független attól, hogy Majkát és Nikát is sokan szeretik. Egyelőre sok a kérdőjel, nemcsak Curtis kapcsán, de a bulik mennek tovább, és legutóbb is óriási hangulatot csináltak Majkáék. Soron kívül 33 éve történt rejtélyes gyilkossági ügy végére tett pontot a rendőrség

Sőt, Majka még üzent is a színpadon Curtisnek, akárcsak a rajongók, akik természetesen nagyon örültek volna annak, ha a rapper megjelenik a színpadon. Nehéz tudni, hogy mit hoz a folytatás, lehetnek-e változások a zenekar életében, vagy merre halad tovább Curtis.

Britney Spears úgy pörög, hogy elszédülsz (videó)

Hajdú Péter sem akarta kihagyni Majkáék nagy szombati buliját, ami fergeteges volt, bár nyilván Curtisszel ez megint más. A híres tévés személyesen biztatta Majkát, a közös fotó sem maradhatott el a koncert előtt.

Lapozó: 1 2

Vitézy Dávid szerint Karácsony Gergely Orbán Viktort másolja

Ugyanakkor pár pozitívumot is megemlített.