Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,80 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,93 Ft
Bitcoin
63,982 $

F1 2022: Schumacher kameranézetéből, ahogyan centikre van Verstappentől (videó)

Max Verstappen erősen küzdött az elemekkel a technikai hibája miatt, de ki tudta védekezni Mick Schumacher támadásait.

Fotó: Max Verstappen, a Red Bull kanadai versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Brit Nagydíjának első szabadedzésén a silverstone-i pályán 2022. július 1-jén. A futamot július 3-án rendezik. MTI/EPA/Christian Bruna
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Michael Schumacher fia is megkapta a lehetőséget arra, hogy a Forma-1-ben versenyezzen, de nagyon nehéz lesz édesapja nyomdokaiba lépni. Az a hét világbajnoki cím, és a rengeteg győzelem, sokáig szinte megdönthetetlennek tűnt.

Lewis Hamilton is egyelőre „csak” beállítani tudta Schumacher legnagyobb rekordját, akit hosszú évek óta nem láthattunk a nyilvánosság előtt a súlyos síbalesete miatt. Rendkívül kevés információ jelenik meg róla, a család abszolúte meghúzta a határt. Soron kívül Orbán Viktor: „Váratlanul betoppanok” (videó)

Időközben Mick felnőtt, és az F1-es mezőny tagja, bár az idei éve eddig igencsak vészjósló volt a folytatást illetően. Sok kritikát kapott a balesetei és a teljesítménye miatt, ám legutóbb a Brit Nagydíjon nagyot ment.

A nyár sportkacsája, vagy tényleg a Barcába tart Cristiano Ronaldo?

A Haas autójával pontszerző lett, amivel történelmet írt, így az apja és a nagybátyja után már neki is van pontja a Forma-1-en a családból. Megérdemelte, megharcolt érte, és majdnem Max Verstappent is sikerült megelőznie.

Lapozó: 1 2

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Nem bírt a Juventus az AS Romával

Az AS Roma és a Juventus vasárnap este feszült egymásnak a Seria A 35. fordulójában, és ugyan a vendégek nem bírtak a hazai csapattal, a rómaiak húzták a rövidebbet.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.