Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,721 $

Oroszország: Párizs megsértette a Putyin-Macron tárgyalásokra vonatkozó titoktartást

A tisztviselő ezzel Guy Lagache dokumentumfilmjére is utalt, amely a francia államfő orosz-ukrán háborút érintő erőfeszítéseit mutatja be.

...svg content...Fotó: Emmanuel Macron francia elnök sajtóértekezleten vesz részt az EU kétnapos brüsszeli csúcstalálkozójának első napján, 2022. június 23-án. MTI/EPA/Olivier Hoslet
Európa
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az orosz külügyminisztérium szóvivője, Marija Zaharova vasárnap közölte, miszerint Párizs megsértette a Putyin-Macron tárgyalásokra vonatkozó titoktartást, amely világosan megmutatja, Franciaország „milyen elvi megközelítéseket alkalmaz a diplomáciára vonatkozóan”.

Kiemelte, hogy az ilyen jellegű megbeszélések rendkívül bizalmasak, szigorúan zárt ajtók mögött zajlanak, azonban nemrégiben a tudomásukra jutott, hogy egy néhány hónappal ezelőtti telefonbeszélgetés rögzítésre került. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

Elmagyarázta, akkor a francia elnök, Emmanuel Macron hívta fel Vlagyimir Putyint, s a teljes beszélgetést felvették az újságírók, ez pedig arra utal, hogy Franciaországban „hogyan is értelmezik” a ’diplomácia’ szót – számolt be a TASS.

A szóvivő a Rosszija-1 televíziós csatorna egyik műsorában osztotta meg álláspontját, amellyel többek között a francia rendező, Guy Lagache dokumentumfilmjét is kommentálta, ugyanis az Un President, l’Europe et la guerre (Egy elnök, Európa és a háború) Macron erőfeszítéseit mutatja be, amelyeket az ukrán konfliktus rendezésének irányában tett.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

A Ferencváros váratlanul kikapott a Paks otthonában, méghozzá 3-1-re, ami különösen nem volt benne a pakliban.

Lewandowski mesterhármassal válaszolt a Real Madridnak a Barcelona meccsén

Lewandowski mesterhármast szerzett a Barcelona legutóbbi mérkőzésén, így ismét 3 ponttal vezetnek a Real Madrid előtt.