Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,07 Ft
Euró
384,24 Ft
Font
450,91 Ft
Bitcoin
68,842 $

Schobert Norbi jelmeze most mindent visz

Schobert Norbit nem kell félteni, ha egy kis humorról van szó, szeret élni, imádja a családját, a barátait, és a munkáját.

...svg content...Fotó: Instagram/Schobert Norbert
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Norbi már kapott pár komolyabb figyelmeztetést az égiektől, amiket mindig szem előtt tartott, hiszen tudja, mindenkinek egy élete van. Ő sem akarja kihúzni a gyufát, miközben látja, hogy mennyien mennek el körülötte.

Még mindig nagyon fiatal ahhoz, hogy ezen gondolkozzon, de amikor ilyen necces helyzetek él át az ember, és nincs messze a haláltól, nyilvánvalóan eszébe jutnak olyan dolgok, amikre csak öreg korában gondolna. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

Tagadhatatlan, hogy amit Norbi csinál, azt szívvel-lélekkel teszi, és ennek időről időre ára van, mert az ő szervezete sem golyóálló. A legutóbbi rosszulléte óta sokat változott, sokkal nyugodtabbnak tűnik, és más tartalmakat is oszt meg.

Hihetetlenül szexin mutat Kárpáti Rebeka a Calzedonia fürdőruhájában

Valahogy inkább leperegnek róla a bántások, nemigazán figyel oda azokra a negatív hangokra, melyek korábban bántották. Még időben kapcsolt, és közben igyekszik minél inkább élvezni az életet, amiből mint mondtuk, csak egy van.

Lapozó: 1 2

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.