Dollár
420,05 Ft
Euró
419,39 Ft
Font
481,86 Ft
Bitcoin
20,247 $

Hihetetlenül szexin mutat Kárpáti Rebeka a Calzedonia fürdőruhájában

Fotó: Instagram/Kárpáti Rebeka
not image

Hujber Dávid

2022. július 2. - 17:09

Sok bikiniben láthattuk az évek alatt a híres magyar modellt, de ezt most mintha csak neki tervezte volna a Calzedonia, annyira tökéletesen áll rajta.

Sok jó és rossz dolog van a világunkban, de ahhoz kétség nem férhet, hogy manapság minden korábbinál nagyobb a ruhaválaszték, ráadásul elérhető áron. A korábbi időkben sokkal több alkalommal jött velünk szembe ugyanaz a ruha és kiegészítő, manapság ez már-már lehetetlen.

Soron kívül Brit külügyminiszter: addig fogjuk támogatni Ukrajnát, amíg meg nem nyeri a háborút

Akkora mennyiségben állnak rendelkezésünkre ezek a ruhadarabok és kiegészítők, hogy még egyedibbek tudunk lenni. A nyári szezon legfontosabb kelléke természetesen a fürdőruha, ez egy olyan pont, ami kritikus a nők számára.

Valamikor heteket tudnak eltölteni egy ideális bikini, vagy egyrészes fürdőruha kiválasztásával, ami idén abszolúte sláger lett. Mások pedig a kétrészes verzióra esküsznek, de olyanok is vannak, akik kombinálják a kettőt.

Béres Alexandra művészien vonzó mozdulata bikiniben egy SUP-on (videó)

A Calzedonia is letette a névjegyét ezen a területen, számos különleges tervezés került a nevük mellé az évek során. Magyar modellekkel is dolgoznak, például Kárpáti Rebekával, a Nyerő Páros korábbi sztárjával.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.