Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,897 $

A finn elnök közölte, hogy ezentúl nem fog hokizni Putyinnal, most a Kreml is reagált

Meglepő kijelentést tett a finn elnök: kijelentette ugyanis, hogy a jövőben nem kíván hokizni az orosz elnökkel.

...svg content...Sauli Niinisto finn elnök felszólal az ENSZ 26. klímakonferenciájának (COP26) egyik panelbeszélgetésén Glasgow-ban 2021. november 2-án. MTI/EPA/Robert Perry
Európa
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Nemrégiben a finn elnök kijelentette, hogy a jövőben nem kíván hokizni az orosz elnökkel, most pedig a Kreml is reagált a finn elnök kijelentésére.

A TASS orosz állami hírügynökség arról számolt be, hogy Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője pénteken szokásos sajtótájékoztatóján újságíróknak kijelentette: Vlagyimir Putyin nem szűkölködik csapattagokban. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

Peszkov közölte, hogy Putyin „nem szűkölködik csapattagokban”, és nincs szüksége senkire, hiszen fix csapattal játszik, és egyébként is rendszeresen jégkorongozik.

A Kreml szóvivője hozzátette, egy ilyen csapatsport, mint például a jégkorong, alkalmas arra, hogy összehozza az embereket, ahogyan elősegíti a kölcsönös bizalom építését is, kiemelve, hogy ebből a szempontból egykor, a finn elnök pályafutásának legelején még egy „nagyon is pozitív gyakorlat volt”.