Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
364,88 Ft
Euró
395,10 Ft
Font
467,64 Ft
Bitcoin
56,940 $

Így horkol Rácz Jenőék kislánya (videó)

Cukibbnál cukibb pillanatokat osztanak meg a kislányról a sztárok, akik boldogabbak nem is lehetnének.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az megint más kérdés, hogy kipihentebbek biztosan, de ez egy ilyen időszak, amivel ők is számoltak. A közösségi médián keresztül is látni, hogy kiváló szülők, ügyesen, okosan nevelik a kislányukat, miközben saját magukra is időt fordítanak.

Rengeteg kapcsolat és házasság megy azon tönkre, hogy a párok a baba megszületését követően már csak szinte idegenként élik egymás mellett az életüket. Igenis szánni kell egymásra közös időt, a baba nélkül, amikor minden csak kettejükről szól. Soron kívül Erre számíthatnak az autósok keddtől a kutakon

Jenő és Dóri láthatóan figyel erre, amivel példát mutat mások számára, és ezt igazán komolyan kell venni. Amilkor van lehetőség arra, hogy egy családtag, barát vigyázni tud a babánkra, akkor igenis indulunk meg randizni a párunkkal!

Novák Katalin különleges megjelenése, tökéletesen áll rajta ez a piros színű ruha (fotók)

Ha kialszik a láng, azt már nagyon nehéz lesz újralobbantani, és ha sikerül is, már soha nem lehet olyan, mint azelőtt. Jenőék erre is komoly figyelmet fordítanak, és közben természetesen a kisbabájuk is megkap minden szeretetet.

Lapozó: 1 2

Karácsony Gergely választási csalástól tart az újraszámlálás miatt

Budapest főpolgármestere már előre arról beszél, hogy adott esetben választási csalásról fog beszélni, ha bizonyos, általa fontosnak vélt garanciák nem teljesülnek.

Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely válaszát az újraszámlálás előtt

Vitézy Dávid reméli, Karácsony Gergely elégedett a garanciákkal, mert hamarosan majdnem 800 ezer szavazatot fognak újraszámolni az Alkotmánybíróság döntését követően.

A magyar kormánynak nagyon elege lett a reptéri állapotokból

Orbán Viktor után Nagy Márton is arra sürgette a Budapest Airportot, hogy oldják meg a kialakult helyzetet, mert ez már a tűrhetetlen kategória.