Dollár
387,91 Ft
Euró
397,18 Ft
Font
469,73 Ft
Bitcoin
23,232 $

Novák Katalin különleges megjelenése, tökéletesen áll rajta ez a piros színű ruha (fotók)

Fotó: Facebook/Novák Katalin
not image

Takács Petra

2022. június 30. - 14:46

A smink és a frizura is abszolúte passzolt az alkalomhoz, nem beszélve a piros színű ruhájáról, ami talán az egyik kedvence is, kiválón áll rajta.

Ahhoz már hozzászokhattunk, hogy Novák Katalin köztársasági elnök ízlésesen, divatosan öltözködik, miközben igyekszik minél többet sportolni, hogy fitten tartsa magát. Mivel rengeteget van úton, és az új beosztása miatt sokat jár külföldre, ez nem olyan egyszerű.

Soron kívül Elemző: Kim Dzsongun százezer katonát ajánlott fel Vlagyimir Putyinnak a háborúra

Novák ezekben a nehéz időkben is igyekszik pozitív lenni, hiszen a legtöbb alkalommal erre van szükségük az embereknek. Ő pedig egy ilyen hang, és közben természetesen nagyon is odafigyel a megjelenésére.

Legutóbb is egy különleges eseményre volt hivatalos, ahol egy fantasztikus piros színű ruhában jelent meg. Bennünket tökéletesen meggyőzött, és összességében azt mondanánk, hogy eddig ez az összeállítás állt neki a legjobban.

„Henri Matisse tudta, hogy művészetére a legsötétebb időkben is szükség van, folyamatosan alkotott a két világháború alatt is. Ma sincs ez másképp, amikor a szomszédunkban dúl a háború. Egy olyan háború, melynek nem lehet győztese, csak vesztesei vannak.” – írta a posztjában a csinos köztársasági elnök.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2