Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,95 Ft
Euró
389,46 Ft
Font
454,00 Ft
Bitcoin
64,128 $

Oroszország ENSZ-nagykövete is tagadta a kremencsuki plázatámadást

Dmitrij Poljanszkij szerint az orosz erők egy fegyverraktárat támadtak.

MTI/EPA/OLEG PETRASYUK
Európa

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Méghozzá precíziós rakétákkal – így aztán a kremencsuki bevásárlóközpont eltalálásáról szó sem lehetett, legalábbis Dmitrij Poljanszkij nagykövet szerint, aki az ENSZ biztonsági ülésén fejtette ki álláspontját, közölte a TASZSZ.

Ami azt illeti, nem hajtottak végre csapást a bevásárlóközpontra. Az orosz fegyveres erők az Egyesült Államokból és más európai országokból kapott, nyugati gyártmányú fegyvereket és lőszereket tartalmazó raktárakat találtak el.” Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Poljanszkij kijelentette, hogy az említett fegyvereket és lőszereket azért tárolták itt, hogy később a Donbaszban állomásozó ukrán csapatok számára biztosítsák az utánpótlást, illetve Donyeck, Luhanszk, valamint más városok lakónegyedeit bombázzák velük.

Oroszország lehetővé tette, hogy ezt megakadályozzák” – tette hozzá Poljanszkij, aki gyakorlatilag azt sugallta, hogy az orosz katonák ezzel civileket mentettek meg. Az orosz narratíva szerint a plázára csupán átterjedt a tűz, amiben legalább 18-an életüket vesztették, több tucatnyian pedig megsérültek.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.