Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,143 $

Peszkov tagadta, hogy Putyin vészhelyzeti közleményt tesz közzé

Az orosz közösségi médiában aggodalomra okot adó hírek kezdtek terjedni, amelyekről most úgy tűnik, hogy nem voltak igazak.

2020. február 27-én készült kép Dmitrij Peszkovról, a Kreml szóvivõjérõl a moszkvai Dream Island élménypark avatóünnepségén. 2020. május 12-én Dmitrij Peszkovot kórházba szállították koronavírus-fertõzéssel. MTI/EPA/Pool/Samil Zumatov
Európa

Nagy Noel

Szerkesztő

Több Telegram-csatorna ugyanis arról számolt be, hogy Vlagyimir Putyin megérkezett a Kremlbe és órákon belül vészhelyzeti közleményt tesz közzé.

Ez alatt lehetett volna gondolni bármire, mint Nyugat elleni támadás, háború deklarálása vagy csak Oroszországra kiható esetleges gazdasági döntés. Soron kívül Csak pár felhő zavarhatja meg a szombati napsütést

Ez azonban nem fog megtörténni, Dmitrij Peszkov Kreml-szóvivő ugyanis tagadta, hogy az orosz elnök bármi ilyenre készülne:

„Nem. Ez nem igaz” – fogalmazott szűkszavúan Peszkov a TASS megkeresésére, amelyek alapján úgy tűnik, Putyin mégsem fog vészhelyzeti közleményt kiadni.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Kiderült, melyik cukorhelyettesítő pörgeti fel leginkább az agyunkat

Pontosabban egyelőre még csak az egerek agyában látták ezeket a változásokat, de hamarosan embereknél is bizonyítást nyerhet a teória.