Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,34 Ft
Euró
389,23 Ft
Font
454,97 Ft
Bitcoin
59,304 $

Elszökött a csirkéje, ám a szárnyas helyett emberi maradványokra bukkant a szomszédban

Nem mindennapi eset történt egy floridai háznál: egy férfi épp elszökött csirkéjét kereste, ám végül nem a szárnyast, hanem egy elhunyt ember földi maradványait találta meg.

Fotó: Twenty20
Epic

Borbély Fanni

Szerkesztő

Egy floridai férfi rémisztő pillanatokat élhetett át, amikor elszökött csirkéjét kereste telkén, ám egészen másra bukkant: egy holttestet fedezett fel a hátsóudvar mögött, a szomszédos telken.

A férfi neve elhallgatását kérve csak James-ként mutatkozott be, s megosztotta, hogy épp elszökött csirkéjét kereste, így elindult körbejárni a telket. A férfi épp elhagyta a telekhatárt, amikor a szomszédban megdöbbentő felfedezést tett. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

James úgy fogalmazott, először nem is tudta felfogni, hogy mit talált, csak furcsának találta a helyzetet, ám mivel nem tudta, hogy mi lehet a földön, belerúgott egyet, ekkor látta meg, hogy az egy emberi koponya.

A Huffington Post azt írja, a rendőrség is reagált a riasztó felfedezésre, s megosztották, hogy valóban egy emberi csontváz volt a földben. A West Palm Beach-i rendőrség egy közleményben azt is megosztotta, hogy jelenleg is vizsgálják a maradványokat, s a lehető leggyorsabban igyekeznek azonosítani.

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.